keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Nyt se alkaa!

Noniin, ensimmäinen kirjoitus. Tästä se lähtee! Tällä hetkellä ei oo oikein mitään ihmeellistä kerrottavaa - Justiinakin vaan kuorsaa.. Mutta tyhmän näköinen tuo etusivu, kun siinä ei ole mitään :) Tässäpä siis pari kuvaa Justiinasta..
Asutaan tosiaan upouudessa kerrostalossa Tampereella ja meillä on oma pikkanen piha. Istuteltiin yksi päivä nurmikkoa, ja Justiinan piti tuttuun tyyliinsä olla mukana sähläämässä. Kuvassa siis lopputulos Justiinan haravointi- ja lapiointipanoksesta: aivan mutainen koira :) Justiina innostui sen verran haravoinnista, että nyt se on pyytämässä koko ajan pihalle, kun sen päästää katsoo se vuorotellen haravaa ja pihalle päästäjäänsä. Sitten kun pihalle menee alkaa se komentaa leikkimään: pyörii ympärillä pylly pystyssä ja haukahtelee. Mikäli haravan ottaa, jahtaa se sitä vaikka maailman tappiin, eikä tarvi kun sivulta sivulle heilutella. Helppo ja nopea väsytyskeino, kun hepulikohtaus iskee juuri ennen nukkumaanmenoa ;)
Perjantaina muuten haetaan pari marsuvauvaa! :) oi, odotan uusia kullannuppuja todella innolla!! Justiinakin on tottunut marsuihin, koska meillä on niitä ollut koko Justiinan eliniän, joten siltä osin sopeuttamisen luulisi olevan suht helppoa. Mökötystähän siitä tosin taas seuraa, kun Justiina ei olekaan kodin ainut prinsessa :D Tällä hetkellä marsuja siis ei ole, koska molemmat kuolivat :( 

5 kommenttia:

  1. Hyvinhän sä oot saanu tän onnistuun :) Nyt vaan laitat vielä itsestäs kuvan tohon profiiliin niin sekin tulee näkyviin :)

    VastaaPoista
  2. tää tulee heti kattoon marsu vauvoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu! En malttas millään odottaa huomiseen :D

      Poista
    2. Uskon ;) Mä muuten meen salille seitsemältä et täytyy kattoo ehdinkö huomenna :/ Mut mites lauantai tai tiistai ilta? :) Ja niin muuten ne sun hiukset miten olis keskiviikko ilta?

      Poista
    3. Lauantaina mulle sopis aamupäivästä? Tiistaina oon ehkä töissä :/ soitellaan!

      Poista