sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen yö yhdessä

Tähän asti Aino, Oona ja Malla ovat nukkuneet niin, että Aino ja Oona nukkuvat samassa häkissä ja Malla nukkuu yksikseen, koska Oonalla ja Mallalla on ollut hieman johtajuudesta erimielisyyksiä. Oona on ollut tähän asti Ainon johtaja, mutta Mallan saavuttua tapahtui vallankaappaus. Malla päätti heti, että on jotaja. Ainolle se sopi mainiosti, mutta Oona koittaa välillä sanoa heikosti vastaan.. Kuitenkin alistuu heti, kun Malla ilmoittaa, että hän on johtaja ja Oonan on turha yrittää piipittää mitään muuta :D nätisti vallankaappaus on onneksi sujunut, eikä yhteenotot ole olleet mitenkään aggressiivisia! Lähinnä Malla on ilmoittanut, että on pomo ja vähän hätyytellyt muita.. Mutta silti en ole kovin paljoa viitstinyt tyttöjä samassa häkissä pitää, ettei tule rajuja yhteenottoja.. Nyt vallankaappaus näyttää jo lähes tulkoon päättyneen, joten uskalsin pitää tyttöjä päivän samassa häkissä ja myös yön...

Viime yönä siis Aino, Oona ja Malla olivat ensimmäistä kertaa yötä samassa häkissä. Alkuun en oikein uskaltanut nukkua, vaan jännitin tuleeko yhteenttoja. Havahduin jokaiseen rapinaan ja ääneen mitä häkin suunnalta tuli... Äänet olivat kuitenkin onneksi pelkästään normaaleja syömisen tai liikkumisen ääniä :) tyttöjen ensimmäinen yö meni oikein hyvin samassa häkissä, joten JES, tästä lähin niitä voi alkaa pitää samassa paikassa! :) toki edelleen on välillä vielä johtajuudesta erimielisyyksiä, mutta mitään suurta tappelua ei edelleenkään ole!

Mallan luonteesta vielä lyhyesti sen verran, että se on aivan valtavan suloinen! <3 sylissä pysyy todella hyvin rapsuteltavana (niinkuin Aino ja Oonakin) ja nuolee kättä! Kovasti tyttö on ruoan perään ja sillä sen saakin lahjottua oikein hyvin :D Mutta seuraavassa tekstissä vielä paremmin Mallasta ja muista kuikuttajista! Koitan myös, jos ehtisin räpsiä uudesta tulokkaasta vähän kuvia lisää joita sais tänne laitettua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti