tiistai 31. heinäkuuta 2012

Vesipeto!?

Käytiin tänään lämpimän päivän kunniaksi uimassa Kaukajärven koirarannassa (tai siis vietiin Justiina uimaan, itse vaan kahlattiin). Rohkeasti neiti meni heti järveen kahlaamaan! Jake meni myös kahlaamaan ja saikin houkuteltua Jusin todella pitkälle! Hetken oltuamme, koirarannalle saapui myös kaksi muuta koiraa. Niiden seurasta Justiina innostui valtavasti ja juoksi niiden perässä järveen - kuitenkin niin, että jalat ylttivät maahan. Toisen koiran kanssa Justiina sai keppileikin aikaiseksi ja säntäsi kepin & koiran perässä veteen - kuin Baywatchissa konsanaan! :D pari uimtiliikettä otettuaan neiti huomasi, että olikin mennyt vähän syvälle.. Siitä iski paniikki ja Justiina meni lähellä olevalle noin 1m x 1m kokoiselle saarelle turvaan! Hetken se siellä mietti, miten pääsee pois, kunnes sitten autoimme sitä vähän pyllystä tönäämällä :) Hirmuisen hauskaa tuntui meidän vesipedolla olevan: se säntäili hirveetä kyytiä rannalla ja vedessä! Kotona odotti suihkureissu mudassa kirmailun jälkeen ja nyt sohvalla nukkuukin tyytyväinen, hieman kostea ruttukuono!

Vesipeto vauhdissa!





"Näin mä varmaan saan sen kepin ilman, että tassut kastuu.."


"Sinne meni! Kiitti kaverit kun jätitte rannalle ruikuttaan. Eikö voitais leikkiä rannalla juoksuleikkejä tai jotain muuta?"


"Hui, ompas kylmää"

"Heeei, miten täältä pääsee pois??!!"

"Oikeesti, tulkaa hakeen mut, en haluais uida."

Hienosti neiti pysyy pinnalla!


ps. Justiina tuli sohvalle tietsikan ruudun eteen makoileen ja tarkistaan, ettei mitään huonoja kuvia siitä laiteta nettiin :D (koneen  kameran laatu ei ole mikään kaikista parhain..)

3 kommenttia:

  1. Hauska ku toine on tommosella minisaarella :D söpöö! T:gaagani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo :D olisit nähnyt sen siellä, kun sen pikkuaivot raksutti kuumeisesti ratkaisua saarelta poispääsyyn! :D

      Poista