keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Rakkautta ensisilmäyksellä + pari päivää sen jälkeen

Viikko sitten rakastuin! Näin, että Ainon ja Oonan kasvattajalla oli blogissa ilmoitus "Marsuja myynnissä". (linkki blogitekstiin http://www.marsumaailma.blogspot.fi/2012/07/kotia-etsii.html). Siellä oli yksi musta-valkoinen vuoden ikäinen aby-naaras, Myrtti, joka vei mun sydämen heti! Tämä valloittava kuikkunaaras muistutti niin elävästi meidän edellistä marsua, Maisaa, että rakastuin siihen välittömästi! Alunperin Ainoo ja Oonaa hankkiessa meidän piti ottaa kolme marsua, mutta yksi varaamistamme poikasista vaihtoikin sukupuolta.. Liekö ollut kohtaloa, koska nyt sain tämän Myrtin - nykyään Malla - meille :)

Noin viikon päästä ilmoituksen huomaamisesta olimmekin Mallan kanssa matkalla uuteen kotiin. Kotimatka sujui erittäin hyvin, vaikka Malla olikin yksin vieraassa paikassa ja autossa. Automatka sujui heinää rouskuttaessa :D ihmettelimme suuresti, miten Malla söi autossa: meidän vanhat marsut Maisa ja Juti ei koskaan syönyt, tai edes haistanut ruokaa automatkan aikana.. Huomasimme, että ainakaan Malla ei kovin arka ole, koska se ei sinkoile kantokopassa edestakaisin, niinkuin muut marsumme ensimmäisellä automatkallaan pienistäkin töyssyistä tai kovista äänistä. Saimme  kotona myös huomata, ettei Malla ole muutenkaan kovin arka...mutta siitä lisää seuraavassa tekstissä!
Heinä maitto automatkalla! :)




2 kommenttia:

  1. Voi ihana väritys <3 Täytyy tulla kattoon livenä joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malla on ihanan värinen <3 saman värinen kun Juti, mutta kuvio kun Maisalla :) ja luonnekin on aivan ihana! ..kunnon herkkupeppu!<3

      Poista